Zima a vlhkost, ideální prostředí pro plíseň. Poradí si Eurona?

21.01.2016 15:33

 

Bezchlorový dezinfekční prostředek proti plísním s preventivní ochrannou funkcí.

Velkou hrozbou našich domácností je plíseň, která vzniká v důsledku vlhkosti nebo rozkládajících se potravin. Většina plísní je škodlivá nejen pro člověka, ale také pro domácí mazlíčky.  Může mít zdravotní následky u osob s oslabenou imunitou a nebo malých dětí.

Nepřítelem plísně je chlór, který je účinnou dezinfekci. Má však řadu negativních důsledků pro zdraví. Můžete si zajistit dýchací problémy, alergické projevy, kožní ekzémy a vyrážky. Z tohoto důvodu Eurona vyvinula speciální prostředek bez obsahu chloru a dalších škodlivých prvků. Navíc, nese v sobě preventivní ochrannou funkci.

 

 

Možné využítí v domácnosti

  • Odstraní plísně ze stěny a působí jako prevence před jejich dalším vznikem pouhou pravidelnou aplikací na plíseň a setřením.
  • Eliminuje pachy v odpadkových koších, ledničkách, myčkách a pračkách. Výborně odstraní pach ze všech kuchyňských spotřebičů, kde po krátkém působení stačí pouze opláchnout.
  • Desinfikuje dětské hračky.
  • Desinfikace koupelen, eliminace plísní v okolí umyvadla, vany a sprchového koutu zcela bez zápachu. Slouží také jako desinfekce WC sedátek.
  • Desinfekce kuchyní, linky, dřezu, pracovních ploch, podlah a spotřebičů.
  • Odstranění pachu v botách a jako prevence před vznikem zápachu způsobeného kožní plísní.
  • Pomocník při cestování, kde rychle desinfikuje WC sedátka, kliky. Eliminuje pachy se zavazadel a dětských sedaček
  • Desinfekce matrace od roztočů a bakterií a odstranění pachů z textilních materiálů.
  • Desinfekce pelechů domácích mazlíčků a odstranění pachů, kde je potřeba před praním nastříkat a nechat několik minut působit.

Bezchlorový dezinfekční prostředek proti plísním

Má unikátní složení. Eliminuje široké spektrum mikroorganismů, je vhodný i pro rodiny s malými dětmi.  Jeho složení je bez chloru, alkoholu, aldehydů a fenolů a je pro člověk a a zvířata i rostliny bezpečným přípravkem. Lze jej aplikovat i za přítomnosti jiných osob a zvířat bez nepříjemného pachu agresivních chemikálií. Je nehořlavý, nekorozní a nepoškozuje žádné materiály (dřevo, textil, plast, jemná kůže, guma).

Jeho desinfekční a protizápachová funkce je založena na vzniku polymerové vrstvy, která eliminuje znečištění plochy a stěn od mikroorganismů.