První Eurona Winery vinobraní

27.09.2021 13:51

Ahoj hlásím se s reportáži po návratu z prvního Eurona Vinobraní.

Možnost setkání u této příležitosti dostali TOP manažeři: obhájení Safíři a Brilianti + speciálně pozvaní lídři, které si Lukáš Černý vybral. Za naší síť se účastnila mimo mě i Briliantka Věrka Böhmová, Safírky Ester Kubzová a Iveta Janíčková a samozřejmě pozvána byla i Dvourubínka Peťka Gregůrková, která kvůli nemoci nemohla dorazit.

Počasí je velmi nevyzpytatelné a ovlivnilo i organizaci prvního Vinobraní s Euronou. Ačkoliv jsme měli v úterý asistovat u natáčení promo videí k nové kolekci Eurona Winery a také povečeřet společně s panem Černým a zaměstnanci Eurony, muselo se kvůli očekávanému dešti nejprve do vinic a pak až na zábavu. Během dne jsme sklidili 2 tuny bílého vína a užili si tak i netradiční relax - žádné mobily, Facebook, ale čerstvý vzduch, krásné okolí, sladké hrozno a moc fajn kolektiv zaměstanců Eurony i kolegyněk TOP manažerek. Po náročném dni nás čekalo moc příjemné posezení a popovídání u jednoho stolu, došlo i na košt vín z Eurony. 

Co jsme vyzvěděli.... Eurona plánuje prodej vína – letos bude Bílé s názvem Green, prodej se spustí během listopadu. Aktuálně se ladí cena a forma distribuce. Je to Veltlínské zelené, které se skvěle hodí k pokrmům z ryb (třeba tataráčku z lososa). Jako suvenýr jsme obdrželi lahvinku - vzorek byl vynikající. Já si ji schovám na památku. V příštích letech přibude i červené.

Medové zprávy - Eurona Opět přikoupila včelstva a ty byla velmi pilná a nanosily do úlu mnoho medíků

Druhý den si opět počasí pohrálo, měli jsme sklízet červené víno, ale od rána pršelo a sklizeň se odkládá na příští dny. Využili jsme čas pro takovou menší poradu opět se zaměstnanci Eurony a probrali, co řešíme s poradci, jaké máme reakce na výrobky, novinky, zkrátka, jak se nám daří. Předali jsme také podněty z našich sítí, kterými se Eurona bude zabývat.

Z Eurony jsme se dozvěděli, jak složité je v dnešní době sehnat rozprašovače, obaly, kartony, suroviny pro výrobky, protože opravdu stále trvá celosvětový problém s dodávkami. Ačkoliv předobjednávají velké množství, dodavatelé ne vždy splní své závazky. Opravdu bylo zas jiné vidět to pohledem z druhé strany. Eurona koupila novou linku na výrobu tablet, už nebudou chodit rozdrolené. Výrobu granulek pro kočičky zváží, ale opravdu jsou závislí na dostatečném množství lososích surovin pro výrobu. Proto zatím nechtějí garantovat stálost granulí v sortimentu (od nás mají argumentaci, že si pejsci zvykají a potřebujeme jistotu dodávek).

Kolem jedenácté jsme se rozloučili a vyrazili zpět k domovům

Na závěr přidávám pár fotografií.